Hogyan tudok biztonságosan közlekedni az IVECO Daily segítségével?

Az IVECO Daily a mindennapi életem része lett, mióta megvásároltam az első IVECO teherautómat. Sokszor az ember bele sem gondol, hogy mennyire szükség lenne minden ilyen jármű gyártójának egy ilyen szolgáltatására, azonban sokan kihagyják ezt a lehetőséget. Az IVECO teherautóknál, és a teherautóknál általánosságban még fontosabb feladat ez. Úgyhogy másoknak is szeretném megmutatni, milyen sokat segít az IVECO Daily, és miért érdemes ezt a céget választani. 

Még az IVECO Daily előtt…

Mielőtt még bemutatnám az IVECO Dailyt, előtte szeretnék egy kicsit mesélni magáról a cégről, habár szerintem nem nagyon kell bemutatni. Ha más nem, látásból mindenki ismeri őket, az IVECO hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb teherautógyártó a környéken. Elég csak a sarki boltig elugrani, akkor is nagy esély van arra, hogy az ember szembe fog találkozni valamelyik modellel. 

IVECO-Daily_pic3

Én személy szerint mindig is szerettem volna egy ilyen márkájú teherautót, és most végre megvan rá a lehetőségem, hogy valóban egy ilyen használjak. Nagyon szimpatikus számomra az IVECO cégpolitikája, ahogyan kezelik a környezetszennyezés helyzetét, és mindig próbálnak fejlődni, ebbe munkát és pénzt is ölnek, van egy csapatuk, ami azon dolgozik, hogy hogyan tehetik jobbá a járműveket, az alkatrészeket, és akár az üzemanyagot is. Ez különösen fontos a nagyobb járművek esetében, ezeket többet is használják, mint általában a személyautókat, hogyha megnézzük, napi többször is megtesznek nagyobb utakat. Méretüket tekintve több üzemanyagot is fognak felhasználni, mint egyszerűbb és kisebb társaik, így mindenképpen fontos az üzemanyag és az alkatrészek fejlesztése a bolygónk védelme érdekében. 

Nem csak az ilyen jellegű modernsége miatt kedvelem a céget, egy másik oka az IVECO Daily, amiről írok majd egy kicsit hosszabban is persze, hiszen ez lenne a fő témánk, de emellett még kiemelném a cég személyre szabott kialakításait is. 

Az újabb gyártásoknál kérhetünk különböző kényelmi megoldásokat, választhatunk automata és kézi váltás között, többféle megoldást kínálnak az ember számára, így teljes mértékben érezheti a vásárló, hogy egy számára tökéletes megoldást tud kínálni a vezetéshez az IVECO. 

A cégről itt lehet többet megtudni: https://etv-truck.hu/products/iveco-new-daily-van/

Rátérve a lényegre… Az IVECO Daily

Az IVECO Dailyre áttérve, nézzük meg részletesen, hogy mit is jelent ez a szolgáltatás, és mitől teszi biztonságosabbá a vezetést. 

Az IVECO Daily egy néhány éve futó alkalmazás, fórum, szolgáltatás, nevezzük, ahogy szeretnénk. Lényegében arról van itt szó, hogy a cég nem engedi el a vásárlók kezét, folyamatos visszajelzéseket és információkat kapunk a cégtől. A többi felhasználó, aki már előttünk megvásárolt egy-egy járművet, és valamilyen kellemetlenséget, meghibásodást tapasztalt, és ezt jelzi a cég felé, az bekerül egy adatbázisba. Persze ebbe beletartoznak azok az adatok is, amiket a szervízben tapasztaltak, így minden alkatrésznek van egy statisztikailag számított működési ideje. Ezeket az adatokat megosztják a felhasználókkal, így mindenki tudja, neki mikor lesz érdemes igazán szervizbe menni akkor is, hogyha mindent rendben talál, viszont nem szeretne váratlanul lerobbanni. 

IVECO-Daily_pic1

Az IVECO Daily számos módon teszi ezen kívül kényelmessé és hatékonnyá a szállítmányozást. Elkerülhetjük a váratlan kellemetlen helyzeteket, vontatást, a kellemetlen vontatási díjakat. Egy lerobbanás persze nem csak kellemetlenséget jelenthet a vállalkozás vagy vállalkozó számára, hanem balesetet is okozhat. Semmit nem szeretne annyira elkerülni az ember, mint amennyire egy autópályás leállást, egy hirtelen meghibásodást. A gyors megállással veszélybe sodorhatunk számos ártatlan életet, ezeknek a baleseteknek és leállásoknak jelentős része elkerülhető azonban, csak megfelelő nyomonkövetésre van szükség hozzá, amit az IVECO Daily biztosítani is tud. 

Vezetés az IVECO Daily segítségével

Nekem az IVECO Daily az életem része, mindig megnézem, hogy van-e valamilyen új információ, ami a segítségemre lehet a vezetés során. Tudni kell, hogy az IVECO felhasználók közössége egyébként is összetartó, számos segítséget találhat az ember minden felmerülő problémára az egyes alkatrészekkel, vásárlással, gyakorlatilag minden információval kapcsolatban. 

Ez egy másik oka annak, hogy kedvelem a céget. Összességében, a Daily segítségével sokkal nagyobb biztonságban érzi magát az ember, és nagyobb biztonságban is van. Maga az IVECO is egy elismert és megbízható cég, egyébként is érdemes lenne náluk vásárolni, azonban az IVECO Daily segítségével látszik csak igazán, hogy mennyire haladásképesek, mennyire korszerűek és tényleg a vásárlók érdekeit tartják szem előtt, de egyben fejlődni is tudnak ugyanazokkal az adatokkal, amiket a felhasználóktól gyűjtenek be. 

Én mindenképpen érdemesnek találom tehát ezt a céget választani, persze mindenkinek megvannak a maga preferenciái, de szerintem az IVECO tényleg mindenki igényeit ki tudja elégíteni, hiszen már az új járművek megrendelésénél is több opció közül tudunk választani. És persze ott van még a környezetre való odafigyelés is, amit tényleg nem szabad ignorálni, de persze erről már korábban is egész sokat írtam.